Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ!!!Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την παρουσίαση του προγράμματος Εποπτεια Δείτε εδώ όπου στο βίντεο αυτό έγινε γνωστό δημόσια ότι η ομάδα Έψιλον θα
χρηματοδοτήσει το συγκεκριμένο υπερόπλο...Ο πρόεδρος των ILLUMINATI προχώρησε σε μια επίθεση ανευ προηγουμένου κατά της ομάδας Έψιλον μέσο του προσωπικού του προφίλ στο facebook.

Στο κείμενο του γράφει χαρακτηριστικά για κωμικοτραγικούς τύπους, για δημοσιογράφους συνδεδεμένους με το μέγαρο της Κατεχάκη αλλα δεν έμεινε εκεί, προχώρησε και παραπέρα ρίχνοντας λάσπη για επαφές της ομάδας Έψιλον με την ΝSA (CIA).

Υποθέτουμε γιατί προχώρησε σε αυτήν την επίθεση.Γνωρίζουμε πολύ καλά πως στους ανθρώπους ξυπνάνε μνήμες από παλαιότερες ζωές, ίσως και στην περίπτωση του Νικόλαου Λάου να ξύπνησε μια τέτοια μνήμη όπου οι διογενείς τον κατατρέχουν μαζί με τους όμοιους του (άτλαντες) στα βουνά κυνηγώντας τους με φωτόδεσμες πλάσματος. Όπως και να χει να του υπενθυμίσουμε ότι έστω και ένας Διογενεις νους να μείνει πάνω στην Γαία είναι ικανός να τους καταπνίξει και πάλι. 

Υ.Γ.Όταν φοράτε την ποδιά σας για να κάνετε επίκληση στον Μ.Α.Τ.Σ μετά να μην την βγάζετε...Μπορείτε να πάρετε ένα ξεσκονόπανο και να ξεσκονίσετε την εστία σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου