Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

“ΣΤΗΜΕΝΟ το παιχνίδι του δημοψηφίσματος! Δεν είναι μόνο πολιτικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, είναι και πολιτικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατρίδας!!!”

“Aπ”τα συμφραζόμενα του ”κατάπτυστου” κοινού ανακοινωθέντος ένα και μόνον συμπέρασμα βγαίνει!!!!!!!……
το παιχνίδι του δημοψηφίσματος ήταν ”στημένο” κι”αυτο προκύπτει απ”αυτά που ανακοίνωσαν κατόπιν όλα τα λαμογια του ”αντισυνταγματικου” τόξου!!!!!……ότι η εντολη του Ελληνικου λαού ηταν ”δήθεν” ρητή και κατηγορηματικη να υπαρξει συμφωνια!!!!!!…….αν ο λαος κυριοι Τσιπροκαμμενοι ηθελε αυτό θα ψήφιζε ”ναι”!!!…..ψήφισε όμως ”οχι” αρα ψήφισε την ρηξη με τους τοκογλύφους!!!!……..ερμηνευουν δηλ. το όχι ωσ ναι!!! ναι σε όλα παλι!!!!!!……
Ετούτοι εδώ δεν είναι μονον ψεύτες!!!! δεν είναι μόνον πολιτικοί απατεώνες!!! δεν είναι μονον πολιτικοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!!!……….είναι αποδεδειγμένα πλέον οργανα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!…..και ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ τοσο οσο χρειαστηκε να το καταλάβουμε σε μια μόλις ημέρα μετα απ”όλα αυτά που μας αναγκασαν να ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ!!!!……….τωρα αρχιζει ο πραγματικος ΠΟΛΕΜΟΣ μ”αυτα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!…και νομιζω ότι είναι ΚΑΘΗΚΟΝ ολων των ΕΛΛΗΝΩΝ πλεον να τους ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ μέχρι να παγώσει η κόλαση!!!!!!…….και να τους στείλουμε ΕΚΕΙ!!!!….γιατί εκεί ΑΝΗΚΟΥΝ!!!”
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

http://www.makeleio.gr/?p=386417

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου