Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Ταύροι και αγελάδες κωδικοποιούν την γήϊνη ενέργεια.
Τελχίνες, Γοργόνες, Νύμφες, ανήκουν όλα στα αμφίβια όντα της μυθολογικής εποχής άμεσα συνδεδεμένα με τους Άτλαντες .

Ο Τρίτωνας και ο Οάννας ήταν κάποια από αυτά τα όντα που τους προσέδιδαν μεγάλες ικανότητες και γνώσεις.
Ο Τρίτων, που ήταν παιδί της Αμφιτρίτης και του Ποσειδώνα, λέγετε πώς ήξερε πολλά και είχε σχέση με τους θεούς. Ομοιάζει με τον Οάννα, άλλος μυθολογικός άνθρωπος- όν, άνθρωπος- ψάρι που έδρασε στην Μεσοποταμία και έδωσε πολλές γνώσεις στους ανθρώπους εκείνων των περιοχών και πού χαρακτηρίζεται ως Ερμής. Παρομοίως , ανθρώπους ψάρια θεωρούσαν και τους Άτλαντες Τελχίνες. 
Ήταν και αυτοί αμφίβια όντα που ζούσαν στο νερό, και πού επεξεργάζοντο τά μέταλλα με τά ύδατα της Στύγας, αλλά καί πολλές εφευρέσεις πού θεωρούντο επικίνδυνες και μολυσματικές. 
Η επεξεργασία των μετάλλων σε συνδυασμό με τά νερά της Στυγός μας παραπέμπει στα εργαστήρια του Ηφαίστου , παιδιά του οποίου θεωρούνται και οί Κάβειροι , πού κατασκεύαζε ανθρώπινα ρομπότ. 
Πιθανών αφορούν είδος ανθρωποειδών όπως την Πανδώρα πού έκανε δώρο στον Επιμηθέα.
Τά όντα αυτά της εποχής εκείνης , με τις παράξενες μορφές, μοιάζουν με τους ύποπτους Γκρίζους και τους υπόγειους Δέρος.
Οί Τελχίνες πού ηχητικά το όνομά τους μας δονεί σαν την λέξη Τεχνίτες από τους οποίους προήρθαν οι Τέκτονες , είχαν στην κατοχή τους τεχνολογία όπως αυτή πού αναφέραμε πιο πάνω για τους Δέρος και τις διαβολομηχανές τους. 
Χρησιμοποιούν την υποχθόνια ενέργεια πού εγκλωβίστηκε στο κέντρο της Γής μετά το κλείσιμο της Στύγας ή οποία αναφέρεται κωδικοποιημένη με το όνομα Ταύρος. 
Οι μύθοι πού σχετίζονται με ταύρους και αγελάδες, να ξέρετε πώς έχουν σχέση με την γήϊνη ενέργεια. 
Οι ταύροι με την έντονη υπόγεια και οι αγελάδες με την ήπια επίγεια.
Έτσι μπορούμε να παρατηρήσουμε πόσοι και ποιοι είχαν σχέση με τους υπογήϊνους μέσα από τις μυθολογικές αναφορές. 
Ο Μίνωας π.χ. για να πάρει την βασιλεία στην Κρήτη ζήτησε να του φανερώσει ό Ποσειδώνας έναν ταύρο μέσα από την θάλασσα . Ενώ ό Δαναός, πήρε την βασιλεία στο Άργος σκοτώνοντας έναν επικίνδυνο ταύρο πού λυμαινόταν την χώρα. 
Ο λαβύρινθος, κατασκευή τού ατλαντικής γενιάς Δαίδαλου , ήταν υπόγειο εργαστήριο όπου κατέληγαν οί 7 νέοι και 7 νέες αθηναίοι πού αποτελούσαν τόν φόρο στον Μίνωα πού οι μυστικές παραδόσεις γνώσεων που διατηρούν στις τεκτονικές στοές , μιλούν για την εμφάνιση της πρώτης Δυναστείας στην Αίγυπτο που ίδρυσε ο Μανού ή Μενά, το 5000 π.Χ. 
Το όνομα Μανού ή Μενά , στον οποίου αποδίδουν την πρώτη δυναστεία , ήταν ένας Μίνωας. 
Με το όνομα αυτό διατέλεσαν και άλλοι βασιλείς , οι οποίοι πιθανών να ήταν οί υπό την καθοδήγηση των Ατλάντων , και να υπάκουαν στις υπόγειες διαταγές τους.
Εκεί έκαναν τά πειράματά τους πάνω στο ευγενικό γένος με το θεϊκό σπέρμα, γιατί δεν διαλέγοντο στην τύχη, αφού ό Θησέας πού πήγε εκεί σταλμένος με ειδική αποστολή, αναγκάστηκε να αποδείξει στον Μίνωα ότι ήταν γιός θεού για να γίνει δεκτός.
Ο Λαβύρινθος μας θυμίζει τα μυστικά εργαστήρια της Αρέας 21 που βρίσκονται κάτω από την έρημο της Νεβάδα και που είναι είκοσι πατώματα κτισμένα υπογείως, έχουν δε εξιτάρει την φαντασία πολλών ερευνητών.
Μεταξύ των άλλων, είναι και σχεδόν βέβαιοι πώς υπάρχει πλήρη επαφή και συνεργασία με τους υπογήϊνους κατοίκους τους και γνωρίζουν και συνεργάζονται με τους Γκρίζους – Δέρος. 


http://tobiblion.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου