Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Από σήμερα δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, ανέργους, πολύτεκνους και απόρους από τους Φούρνους Βενέτη μέχρι να ξανανοίξουν οι τράπεζες!

Από σήμερα (3/7) και μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες, το ψωμί θα προσφέρεται δωρεάν στους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνους και τους άπορους.

«Με βαθιά συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα και θέλοντας να στηρίξει για άλλη μια φορά την ελληνική οικογένεια, ο Φούρνος Βενέτη από αύριο 3 Ιουλίου, προχωρά σε προσφορά δωρεάν ψωμιού στους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνους και τους άπορους», γράφει το δελτίο τύπου της γνωστής αλυσίδας φούρνων.
Ειδικότερα, συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι (οι δύο τελευταίες κατηγορίες με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθευτούν ψωμί δωρεάν, από σήμερα 
- Παρασκευή 3 Ιούλιου- το πρωί και καθόλο το διάστημα μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά.
Τα είδη ψωμιού που θα προσφερθούν δωρεάν είναι η φρατζόλα πολυτελείας, το χωριάτικο χειροποίητο, η φρατζόλα Πετρόμυλου και το χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων.
«Η ΒΕΝΕΤΗΣ προβαίνει σε αυτή τη δραστική κίνηση με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν ένα προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι όπως το ψωμί, τη δύσκολη αυτή στιγμή», αναφέρει μεταξύ άλλων, το δελτίο τύπου των φούρνων «Βενέτη»
Παράλληλα, υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία, εδώ και 4 χρόνια τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, σε όσους έχουν ανάγκη.


Πηγή:  In Real News Magazine http://inrealnews.blogspot.com/2015/07/dorean-psomi-se-syntaxiouxous-anergous-poluteknous-kai-aporous-apo-tous-fournous-veneti-mexri-na-anoixoun-oi-trapezes.html#ixzz3enBMG7xC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου