Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Ρομαντισμός = η πραγματική διάσταση της ζωής.

Ο ρομαντικός αφήνετε απόλυτα και ολοκληρωτικά στη μαγεία των αισθήσεων να τον μεταφέρουν σε ένα μεγαλείο ένωσης όλων των
 διαστάσεων. Μέσα από τον ρομαντισμό φεύγουμε από τον τρισδιάστατο εγκλωβισμό και ταξιδεύουμε πέρα από τον χώρο και τον χρόνο σε όλες τις διαδρομές ανάπτυξης του Σύμπαντος. Μέσα στον χορό των αισθήσεων ο άνθρωπος απαλλάσσετε από το βάρος της σάρκας και ταξιδεύει με το πλοίο της Αιθερικής Αναδημιουργίας. Επιτρέπει, αφήνετε στους ρυθμούς της καρδιάς, η οποία όταν ενώνεται με τις αισθήσεις, ανανεώνεται και αναβαθμίζετε στην μαγική συνύπαρξη της ρομαντικής αυτής αίσθησης. Αυτή είναι από τις πιο σημαντικές βάσεις για να φτάσει τελικά ο ρομαντικός να συναντήσει τελικά τον ρυθμό της ψυχής του. Η ψυχή κάθε ανθρώπου από τη φύση της είναι ρομαντική = ροή μαντική- δηλαδή ροή μαγική. Ναι η ρομαντική είναι τέχνη αναδημιουργίας και ο ρομαντικός έχει πάντα μία μόνιμη γέφυρα ανοιχτή με τους ουράνιους Πόλους.
Ο ρομαντισμός που τον μαχόμαστε είναι ένας τρόπος να γνωρίζουμε τη Θεϊκή μας υπόσταση σε όλο της το μεγαλείο.
Αν ο ρομαντισμός συναντηθεί με τη λογική τότε όλα αλλάζουν, τότε ο ρομαντισμός καταλήγει να κρυφτεί, να ντραπεί και τελικά να τραπεί σε φυγή. Μία φυγή που θα είναι ενάντια στη φύση και τη φυσικότητά μας. 


Πώς άραγε καταλαβαίνουμε ότι ο ρομαντισμός είναι μία φυσική μας ιδιότητα ? Μα από τα παιδιά. Τα οποία παιδιά έχουν μία ρομαντική φύση η οποία συνδυάζεται με την φαντασία τους. Φαντασία και ρομαντισμός είναι οι απόλυτες τροφές για το σώμα και τον νου. Η Φαντασία και ο Ρομαντισμός καταλήγουν στις ωραιότερες αναδημιουργίες όταν αναπτυχθούν μέσα στον άνθρωπο. Μόνο ένας άνθρωπος ρομαντικός θα μπορούσε να φανταστεί το αεροπλάνο, το αυτοκίνητο. Αυτοί άφησαν τον ρομαντισμό τους να ρολάρει και έτσι σήμερα εμείς απολαμβάνουμε τόσες ρομαντικές δημιουργίες, αλλά τον ρομαντισμό όχι.  
Ο ρομαντισμός λοιπόν και η φαντασία πάντα ενώνονται με την καρδιά και την ψυχή και όταν του επιτρέψουμε να «ενηλικιωθεί» τότε η ζωή γίνεται μία μαγική διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου