Έγκυρα επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν την εκπληκτική ανταπόκριση του νερού στις συχνότητες που εκπέμπουν η μουσική και οι ανθρώπινες σκέψεις, λόγια και......

Έγκυρα επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν την εκπληκτική ανταπόκριση του νερού στις συχνότητες που εκπέμπουν η μουσική και οι ανθρώπινες σκέψεις, λόγια και συναισθήματα

Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες.
Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερεύνησε την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτύπωσε φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ’ αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις.
Αποτύπωσε τις διαφορετικές αντιδράσεις του νερού σε διαφορετικές συχνότητες, καλές ή κακές (δονήσεις) που προέρχονταν από διάφορες πηγές μουσική, εκφράσεις, συναισθήματα κλπ 
Το νερό αισθάνεται και αντιδρά σαν μια ζωντανή οντότητα, σύμφωνα με τα ευρήματα του Dr. Masaru Emoto.
Οι θεραπευτικές και ψυχοθεραπευτικές προεκτάσεις των εκπληκτικών αυτών πειραμάτων του είναι τεράστιες, δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος των ζωντανών οργανισμών, φυσικά και το ανθρώπινο σώμα, αποτελούνται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από νερό.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εάν το νερό έχει την ικανότητα να σκέφτεται, να νιώθει και να αντιδρά στα ανθρώπινα συναισθήματα, τότε οδηγούμαστε σε μια νέα και καθ’ όλα ανατρεπτική θεώρηση για το σύμπαν και τις ενέργειες που γεννούν και καθορίζουν τον παράγοντα συνείδηση. 
Ο Δρ Εμότο έβαλε ετικέτες σε μπουκάλια με νερό με εκφράσεις ανθρωπίνων συναισθημάτων και ιδεών. Μερικές ήταν θετικές, όπως το «σε ευχαριστώ» και το «αγάπη». Άλλες ήταν αρνητικές, όπως η ετικέτα που έγραφε «Με κάνεις να αηδιάζω, θα σε σκοτώσω».
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Το νερό αντέδρασε σε αυτές τις συχνότητες που παρήγαγαν οι διαφορετικές εκφράσεις. Το νερό με τα θετικά μηνύματα έδωσε ωραίους κρυστάλλους. Το νερό με τα αρνητικά μηνύματα έδωσε άσχημους και παραμορφωμένους κρυστάλλους.
Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις φωτογραφίες των κρυστάλλων του νερού από το βιβλίο του Dr. Emoto:
Αλλά γεννιέται κι ένα ακόμα ερώτημα, πολύ σοβαρό στις μέρες μας: Βλέποντας τη χειραγώγηση καιρού που γίνεται παγκόσμια, επεμβαίνοντας στο κλίμα και κύρια στο υγρά στοιχείο του, τα σύννεφα, αν ο άνθρωπος μπορεί με τη δική του ενέργεια να επηρεάσει το νερό, πόσο μπορούν τα νέφη, αυτές μεγάλες μάζες υγρού στοιχείου, να επηρεάσουν το συλλογικό συνειδητό; Ειδικά όταν αυτά είναι “πειραγμένα” με τεχνητές συχνότητες και ηλεκτρομαγνητικά φορτισμένα; Υπάρχει άραγε αλληλεπίδραση;


Σίγουρα η κακή διάθεση που μας φτιάχνει ένας βαρύς συννεφιασμένος ουρανός να μην οφείλεται μόνο στην έλλειψη του ηλίου, αλλά και στην παρουσία του φορτισμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που επιδρά στο νευρικό μας σύστημα.